GÜNCEL DERSLER : | |||
---|---|---|---|
KIM 111 | Kimya D+U : (3+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 537 | Metal Containing Proteins Andtheir Functions D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 544 | Enzimlerin Etki Mekanizması D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 544 | Enzymatıc Reactıon Mechanısms D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 644 | Biyosensörler ve Uygulama Alanları D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 821 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 921 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 111 | Kimya D+U : (3+2), AKTS :6 | 2. Öğretim | |
BMM 521 | Protein Kimyası ve Teknolojileri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 306 | Biyokimya I D+U : (4+0), AKTS :7 | 1. Öğretim | |
KIM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
KIM 536 | Enzymes Used In Industry And Theır Applıcatıons D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 543 | Proteın Purıfıcatıon And Charactherızatıon D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 543 | Protein Saflaştırılması ve Karakterizasyonu D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 643 | Proteom Analizi D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 821 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 921 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 403 | Biyokimya II D+U : (4+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
KIM 405 | Biyokimya Laboratuvarı D+U : (0+4), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
KIM 497 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
KIM 544 | Enzimlerin Etki Mekanizması D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 544 | Enzymatıc Reactıon Mechanısms D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 644 | Biyosensörler ve Uygulama Alanları D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 821 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 921 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
SAU 1205 | Girişimcilik ve Proje Yönetimi (fen Edebiyat Fakültesi) D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
SAU 1205 | Girişimcilik ve Proje Yönetimi (fen Edebiyat Fakültesi) D+U : (2+1), AKTS :5 | 2. Öğretim | |
KIM 306 | Biyokimya I D+U : (4+0), AKTS :7 | 1. Öğretim | |
KIM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
KIM 543 | Proteın Purıfıcatıon And Charactherızatıon D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 543 | Protein Saflaştırılması ve Karakterizasyonu D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 643 | Proteom Analizi D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 821 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 921 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 306 | Biyokimya I D+U : (4+0), AKTS :7 | 1. Öğretim | |
BMM 521 | Protein Kimyası ve Teknolojileri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
BYK 544 | Enzimlerin Etki Mekanizması D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
BYK 644 | Biyosensörler ve Uygulama Alanları D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 111 | Kimya D+U : (3+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 821 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 921 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 111 | Kimya D+U : (3+2), AKTS :6 | 2. Öğretim | |
BIY 206 | Biyokimya D+U : (3+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
BYK 509 | Biyo-Sürfaktanlar ve Endüstriyel Uygulamaları (sektör Dersi) D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
BYK 543 | Protein Saflaştırılması ve Karakterizasyonu D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
BYK 644 | Biyosensörler ve Uygulama Alanları D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
KIM 821 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 921 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
BMM 521 | Protein Kimyası ve Teknolojileri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
BYK 509 | Biyo-Sürfaktanlar ve Endüstriyel Uygulamaları (sektör Dersi) D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
BYK 544 | Enzimlerin Etki Mekanizması D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
BYK 644 | Biyosensörler ve Uygulama Alanları D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 403 | Biyokimya II D+U : (4+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
KIM 473 | Enzim Kimyası D+U : (2+0), AKTS :3 | 1. Öğretim | |
KIM 821 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 921 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
BMM 521 | Protein Kimyası ve Teknolojileri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
BYK 543 | Protein Saflaştırılması ve Karakterizasyonu D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
BYK 644 | Biyosensörler ve Uygulama Alanları D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
KIM 821 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 921 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
BYK 509 | Biyo-Sürfaktanlar ve Endüstriyel Uygulamaları (sektör Dersi) D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
BYK 544 | Enzimlerin Etki Mekanizması D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 107 | Genel Kimya D+U : (2+2), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
KIM 473 | Enzim Kimyası D+U : (2+0), AKTS :3 | 1. Öğretim | |
KIM 544 | Enzymatıc Reactıon Mechanısms D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 821 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
KIM 921 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim |
İletişim
garabaci@sakarya.edu.tr(264) 295 60 48